SEGRE

MÚSICA CONCERTS

El grup vocal Mezzos invita a un viatge per les músiques del món

Estrenen espectacle demà a Balaguer, ‘Cançons i sensacions’

Un moment de l’assaig general que va tenir lloc dilluns passat en una de les mansions de Cervera.

Un moment de l’assaig general que va tenir lloc dilluns passat en una de les mansions de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup vocal Mezzos de Cervera proposa un itinerari d’una hora de durada per les músiques del món al seu últim espectacle. Cançons i sensacions, que s’estrenarà demà dijous al Claustre del Consell Comarcal de la Noguera i dissabte a la Torre de Cal Codina de Granyena de Segarra, és un recorregut de disset cançons. L’espectacle es basa en la idea que el clima i l’entorn aporten un caràcter a la música i els músics de cada país “modulen la seua forma de ser”, explica Esther Llopis, una de les cantants.

Partint d’aquesta idea, el projecte segueix un recorregut que comença per països nòrdics com Finlàndia i Suècia; el segueixen els països de l’est d’Europa com Rússia, Ucraïna o Hongria; la música mediterrània; la dels països asiàtics, com també Àfrica i Sud-amèrica. Tot un itinerari en el qual compten amb instruments propis de cada país. Amb tot, la part important de l’acompanyament va a càrrec del jove pianista de Cervera Marc Castellà.

Les dos actuacions tindran lloc a partir de les 20.00 hores. Dilluns passat van protagonitzar l’assaig general en una de les mansions del carrer Major de Cervera.

El grup vocal Mezzos es va formar l’any 2009 i des d’aleshores ha presentat nombrosos repertoris de música clàssica i tradicional. A més, recentment van participar en la representació de la Passió Medieval de Cervera. Mezzos està integrat per quatre dones: Esther Llopís, Neus Garravé, Isabel Badia i Montserrat Mestre.

tracking