SEGRE

Valtonyc "actuarà" al Festival Internacional de Cervera

Imatge d’arxiu del raper mallorquí Valtonyc.

Imatge d’arxiu del raper mallorquí Valtonyc.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Internacional de Cervera ofereix un total de sis concerts nocturns de gran format que inaugurarà el dia 22 l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), que actuarà amb l’orquestra Andreví de Cervera amb un repertori de Bizet, Sibelius i Toldrà. El dia 24 l’actuació estarà dedicada al músic de Lleida Lluís Virgili, impulsor de la música coral i les cançons populars, i la protagonitzarà el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados.

El dia 25 el concert de la Fira de Lutiers anirà a càrrec de quatre violoncel·listes, Les Mademoicelli, coincidint que la fira presenta un violoncel del segle XVII de l’italià Giovanni Grancino. Els dies 26, 27 i 28 tindran protagonisme els alumnes i professors del curs amb propostes de cambra, orquestra i banda. Paral·lelament, el festival Vila Closa ofereix vuit concerts que començaran el dia 22 amb una vetllada de flauta i piano a càrrec de Farroni i Castellà.

El dia 23 està programat un concert de Valtonyc per “demostrar el compromís del festival amb la llibertat d’expressió”, segons Jaume Cortadellas: “Hi sigui o no Valtonyc, serà un espai de caràcter reivindicatiu, i si no hi és pensarem un acte alternatiu.” El dia 24 Jordi Vilaprinyó oferirà un concert d’obres pròpies de piano d’estil contemporani.

tracking