SEGRE

CERTÀMENS MÚSICA

El Paupaterres, un referent amb més de 10.000 espectadors

Amb rècord de 19 concerts i es consolida la jornada de dijous

Imatge del concert de Gossos dissabte a la nit al recinte del càmping.

Imatge del concert de Gossos dissabte a la nit al recinte del càmping.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Paupaterres de Tàrrega va tancar la matinada de diumenge la seva 21a edició després d’haver rebut més de 10.000 espectadors en els seus tres dies, una xifra similar a la de l’any passat i que situa aquest festival com un referent de la música a Lleida. Enguany, el Paupaterres va comptar amb la xifra rècord de dinou concerts, consolidant la jornada de dijous amb actuacions a bars del centre de la ciutat i afegint un nou atractiu, un vermut musical, que es va celebrar dissabte al migdia a la terrassa de l’Ateneu. També va tenir bona acollida la festa d’escuma de colors del Paupakids, l’apartat infantil del festival.

Milers de persones van omplir dissabte a la nit les instal·lacions del càmping municipal per gaudir de les actuacions de Luar Na Lubre, Gossos i Lágrimas de Sangre, entre d’altres. Les icones de l’ska i del rocksteady Discípulos de Otilia van ser baixa d’última hora per la malaltia d’un dels integrants. Els assistents van haver de fer llargues cues als food trucks per sopar, fet que certifica la bona resposta del públic.

El Paupaterres va impulsar una acció de responsabilitat social i destinarà part dels ingressos del vas de plàstic del festival a la creació d’aules de música per a nens i adolescents sense recursos de l’Urgell. De cara a la 22a edició, l’objectiu és allargar el festival a tot l’any amb aquesta iniciativa solidària, que porta per nom Enmusica’t, col·laborar amb el cicle Tàrrega Sona, la Festa Major i organitzar algun taller professional per als joves.

tracking