SEGRE

MÚSICA LA GRANADELLA

Èxit de públic al tercer 'Oleaterra' amb jazz entre oliveres

Imatge del concert de jazz entre oliveres.

Imatge del concert de jazz entre oliveres.OLEATERRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb un concert entre oliveres, a la llum de la lluna, The Jazz Gangs va tancar dissabte a la nit la tercera edició del cicle Oleaterra 2018 amb èxit de públic. Els assistents van poder gaudir d’un concert molt emotiu que va fer un recorregut des dels anys 30 fins a l’actualitat de temes mítics del jazz amb un repertori ple del swing, bossa nova, bebop i boogaloo. Aquesta banda, és una formació eclèctica impulsada pel bateria Carles Domingo.

La ruta de 5 km per accedir a la finca els Tagornars de la Granadella va permetre als assistents descobrir el paisatge màgic de les Garrigues, que en veu dels organitzadors “és la millor manera d’estimar aquesta terra i poder gaudir d’una experiència artística intimista de petit format que va fascinar els participants”.OleaTerra 2018-Escenaris d’Art és una proposta artística que pretén unir diferents disciplines i llenguatges artístics amb la cultura de l’oli i el seu territori a través d’una sèrie d’espectacles que despertin l’interès de tota mena de públics.

Tots els muntatges comencen cap al tard de nits de lluna plena i se celebren a llocs diferents i característics de la Granadella, amb la voluntat de donar a conèixer les particularitats del seu paisatge i de la seua gastronomia, amb especial atenció a l’oli.

tracking