SEGRE

MÚSICA ESDEVENIMENTS

Les bandes sonores de Bayona, al Jardins Terramar de Sitges

Imatge d’arxiu del director de cine Juan Antonio Bayona.

Imatge d’arxiu del director de cine Juan Antonio Bayona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de cine Juan Antonio Bayona presentarà divendres que ve la banda sonora de les seues pel·lícules al Festival Jardines Terramar de Sitges, donant el tret de sortida al certamen. L’espectacle porta com a títol Una nit de música i cinema en què l’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida pel guanyador d’un Goya l’any 2017 Fernando Velázquez, interpretarà el disc amb temes dels llargmetratges del cineasta barceloní. Velázquez és, a més, el compositor de la gran majoria de melodies que sonen a les obres de Bayona.

El xou compta amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Alguns d’aquests llargs seran Lo Imposible (2016), L’orfenat (2007) i Un monstre em ve a veure (2017). L’assistència a aquest esdeveniment inaugural del festival serà, a més, una pausa per al cineasta, que es troba submergit en la gira de promoció mundial de la seua última pel·lícula Jurassic World: El regne caigut.

El Festival Jardins Terramar de Sitges celebra la segona edició amb un cartell en el qual figuren noms com la banda catalana Els Amics de les Arts, el conjunt escocès Texas, Joan Manuel Serrat o Luz Casal, entre d’altres. El certamen finalitzarà el dia 5 d’agost amb l’actuació del pianista britànic James Rhodes i l’espectacle infantil Minimúsica.

tracking