SEGRE

TEATRE CREACIÓ

Zum-Zum Teatre presentarà a Tàrrega la primera obra de carrer

Assaig ahir al Pati d’aquest muntatge, ‘Hippos’

El Pati es va omplir de rialles ahir a la tarda amb l’actuació de tres divertits hipopòtams inflables.

El Pati es va omplir de rialles ahir a la tarda amb l’actuació de tres divertits hipopòtams inflables.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La històrica companyia de teatre infantil i juvenil Zum-Zum Teatre, fundada fa vint-i-cinc anys a Lleida, estrenarà a la pròxima edició de FiraTàrrega, que se celebrarà del 6 al 9 de setembre, amb el coreògraf català Quim Bigas, el seu primer espectacle de carrer, Hippos. Protagonitzat per tres actors camuflats en unes divertides disfresses d’hipopòtams inflables, oferiran una proposta de dansa i teatre físic amb un llenguatge contemporani i apta per a tots els públics.

El director de Zum-Zum Teatre, Ramon Molins, va agrair ahir “la complicitat de FiraTàrrega i de Quim Bigas” i va valorar “molt positivament” la possibilitat de fer assajos oberts, com el que va tenir lloc ahir al Pati, ja que “estant encara en ple procés creatiu, la reacció del públic ens dóna molta informació i missatges per acabar de perfilar l’espectacle”. Hippos sembla una obra per fer reflexionar sobre la humanitat i l’animalitat o bé sobre l’animal que totes les persones portem dins, si bé des de Zum-Zum Teatre prefereixen no revelar-ho.

Molins va destacar que “des de fa vint-i-cinc anys fem espectacles infantils i tenim una premissa irrenunciable: oferir obres que proposin més preguntes que respostes, els espectacles que donen solucions o expliquen coses no ens interessen, nosaltres partim d’una idea que no fa falta que la gent entengui, volem fer una proposta oberta i que aquesta pugui llegir-se en totes direccions”.

tracking