SEGRE

MÚSICA ESTIU

Cambrils cancel·la els concerts de Pastora Soler i Al Mckay

El Festival Internacional arrancarà el dia 28 amb el raper Kase.O

Foto d’arxiu de la cantant andalusa Pastora Soler.

Foto d’arxiu de la cantant andalusa Pastora Soler.AGENCIAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització del Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils ha cancel·lat els dos primers concerts: el de la cantant Pastora Soler i el del guitarrista d’Earth, Wind & Fire, Al McKay, que havien de tenir lloc el 26 i el 27 de juliol respectivament. Per aquesta raó, el FIM començarà dos dies més tard del que estava previst, és a dir el dissabte 28 de juliol, amb el concert del raper espanyol Kase.O, integrant de la banda Violadores del Verso.

Segons la promotora Concert Studio, la suspensió dels dos xous es va veure motivada per “problemes tècnics”. Davant d’això, l’organització del FIM ja s’ha posat en contacte amb els compradors d’entrades anticipades per tornar-los l’import íntegre.

D’aquesta manera, la 44a edició del FIM de Cambrils s’inicia amb la presentació del disc en solitari de Kase.O, que el segueix, el diumenge 29, Hijo de la Luna, el tribut a la banda espanyola Mecano. La resta de cartell es desenvoluparà a l’agost amb noms com Jorge Drexler (2/08), Miguel Poveda (3/08), David Bisbal (4/08), Juanes (5/08), Sweet California (9/08), La Pegatina (10/08) i Enrique Bunbury (12/08). Totes les actuacions es faran al Pparc del Pinaret i encara queden entrades disponibles.

La novetat d’aquest any és l’orientació de l’escenari, que es trobarà enfocat cap a la pineda en lloc de cap als edificis limítrofs. D’aquesta manera, l’organització pretén minimitzar les molèsties sonores als veïns.

tracking