SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Més de 200 persones assisteixen al Garrigues Guitar Festival

El Terrall de les Borges Blanques va acollir l’actuació de diumenge

Un moment de l’actuació de Nogales i Hernando, al parc del Terrall de les Borges diumenge.

Un moment de l’actuació de Nogales i Hernando, al parc del Terrall de les Borges diumenge.AJUNTAMENT DE LES BORGES BLANQUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Garrigues Guitar Festival va reunir diumenge més de 200 persones, que van gaudir de l’actuació del duo format per la guitarrista Silvia Nogales i el saxofonista David Hernando. El parc del Terrall de les Borges Blanques va ser l’escenari del concert d’uns intèrprets que van oferir temes amb què pretenien fer un repàs per la música del segle XIX fins a l’actualitat. Aquestes composicions van suposar un viatge per diferents cultures musicals del voltant del món. El Garrigues Guitar Festival va arribar a les Borges Blanques després de passar pel Cogul, Bellaguarda, la Granadella i Torrebesses. Els pròxims espectacles tindran lloc a Vinaixa, Granyena de les Garrigues, la Floresta, Arbeca, l’Espluga Calba, Juneda i la Pobla de Cérvoles.

Aquesta ha sigut la novena actuació del total de 17 que el festival proposa per als mesos de juliol, agost i setembre en aquestes diferents localitzacions de la comarca. El Garrigues Guitar Festival és organitzat pel consell comarcal de les Garrigues i coordinat pel Cercle Guitarrístic a Catalunya, una entitat sense finalitats de lucre. Així mateix, aquest es porta a terme en homenatge al mestre, guitarrista, pedagog i musicòleg de la Granadella Emili Pujol, que va ser una figura internacional de la guitarra del segle XX. El dissabte 28 de juliol a les 21 hores se celebrarà la desena actuació del certamen, a càrrec del guitarrista natural de Tenerife (Canàries) Luis Alejandro García, a l’església Sant Joan Baptista de Vinaixa.

tracking