SEGRE

ESPECTACLES

Primera pedra del Doctor Music Festival a Escalarre

Més de 2.300 abonaments venuts

Primera pedra del Doctor Music Festival a Escalarre

Primera pedra del Doctor Music Festival a EscalarreLLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avança l’edició commemorativa del Doctor Music Festival, que se celebrarà a Escalarre del 12 al 14 de juliol de 2019. De moment, s’han venut 2.324 abonaments, segons la seua alma mater, Neosala.

Les reserves procedeixen de públic espanyol, “m’atreviria a pronosticar que la majoria són de Catalunya i que ja van assistir a les primeres edicions”, va explicar Txema Arnedo, membre de l’organització. Les seues suposicions es basen que “el públic jove no planifica tant i menys sense saber el cartell”.

I és que els grups no es donaran a conèixer, almenys, fins novembre “perquè després de l’estiu començaran a fer les seues agendes”.

El que sí que va reiterar Sala és que el certamen, en el qual els organitzadors esperen a unes 60.000 persones, en comptarà amb una vuitantena de grups, “alguns dels que van ser fa 20 anys, altres d’actuals, uns d’internacionals, altres de nacionals i també de KM0”, va dir.

Actuaran a cinc escenaris i un espai de 160 hectàrees, els propietaris de les quals ja han firmat els contractes de lloguer.

El moment "més màgic" de la presentació va ser, segons els organitzadors, la instal·lació d’un menhir sagrat que "actua com a centre de les energies que conflueixen a la vall".

"A la vall del festival, s’ha buscat el punt exacte que més dinamitza i millora l’espai que l’envolta. És en aquest punt on s’ha erigit el menhir, que actua com una antena per expandir l’energia del lloc. El punt triat dialoga amb els edificis sagrats de la vall: les esglésies de Sant Martí d’Escalarre i Santa Maria d’Àneu. Prenent com a referència el centre d’aquesta església, funcionarà com un rellotge astronòmic, marcant la sortida del Sol en el solstici d’estiu i durant les albes del festival," van assegurar.

Primera pedra del Doctor Music Festival a Escalarre

Primera pedra del Doctor Music Festival a EscalarreDOCTOR MUSIC

tracking