SEGRE

CERTÀMENS MÚSICA

La Trobada amb els Acordionistes arranca a la Seu d'Urgell

Arsèguel acollirà avui el concert més gran

La continuïtat dels acordionistes està assegurada amb aquests joves intèrprets.

La continuïtat dels acordionistes està assegurada amb aquests joves intèrprets.AYUNTAMIENTO DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jardí de l’hotel Andria de la Seu d’Urgell va tornar a ser ahir l’escenari del concert inaugural de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu amb les actuacions del Duo París-Moscou, format per Roman Ibanov i Domi Emorune, amb acordió cromàtic i la música dels acordions dels germans Alina i Mikhaïl Khlebnov, procedents de Sibèria. Va tancar aquest primer concert l’actuació de José Pepón Vilarrubla i Eric Weigand, amb acordions diatònics.

A la tarda, es va programar l’actuació dels aragonesos Eliona, amb Ignacio Afayé (acordió diatònic i veu), Guillermo Aguilar (guitarra i veu) i Jonás Gimeno (percussió i veu). El Concert de les Nacions estava previst a la nit als Jardins del Seminari, amb actuacions d’acordionistes procedents de Catalunya, Ucraïna, Escòcia, República Dominicana, Portugal, Colòmbia, Quebec i Sibèria.

La jornada central d’aquest certamen està prevista per avui dissabte i els concerts se centraran especialment a Arsèguel, malgrat que al migdia la Seu d’Urgell també acollirà un espectacle d’acordió diatònic i percussions.

tracking