SEGRE

Arriba la IV Batalla de Foc de Sant Antolí!

Dissabte 4 d'agost, a Sant Antolí, Ribera d'Ondara (Segarra)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dissabte 4 d'agost se celebrarà la quarta edició de la Batalla de Foc de Sant Antolí, a la Ribera d’Ondara (Segarra). La festa començarà les sis i mitja de la tarda amb l'actuació castellera dels Margeners de Guissona i els Castellers de Tortosa, seguit de la plantada de bèsties de foc (19:00h), protagonistes de la jornada. Durant la tarda, a la zona de food trucks hi haurà música en directe i batucada. El plat fort de la Batalla de Foc serà a la nit, quan vuit dracs i dragues competiran en una batalla salvatge de foc per aconseguir el títol a la millor presentació pirotècnica.

DADES

  • La Batalla de Foc. És una competició de dracs i dragues de diferents ciutats catalanes que es  disputen el títol a la millor presentació pirotècnica. El públic és qui avalua i vota totes les representacions durant les eliminatòries.
  • Dracs i dragues participants. Draga Cunit, Drac Figueres, Drac Bellvei, Cremavila Vilassar, Ferafoc Sant Quintí, Magnafoc Vilobí, Figa Alguaire i Drac Montblanc
  • Sant Jordi com a eix temàtic. La quarta edició de la Batalla de Foc de Sant Antolí és fruit de la feina dels organitzadors, l’associació sociocultural Aimerics, creada l’any 2008 a la Ribera d’Ondara per un grup de joves del municipi i la comarca amb l’objectiu de promoure la cultura i la tradició a la població de la Segarra.

El cartell de la festa

Mapa de la festa

Cremavila, de Vilassar, una de les protagonistes de la festa

Cremavila, de Vilassar, una de les protagonistes de la festa

Algunes de les 'food truck' de la festa

Algunes de les 'food truck' de la festa

IV Batalla de Foc de Sant Antolí

IV Batalla de Foc de Sant Antolí

tracking