SEGRE

ESTIU FESTIVAL

La cultura més alternativa, a Tàrrega amb Lo Balconet

L’entitat de Lo Balconet compta amb l’ajuda del consistori.

L’entitat de Lo Balconet compta amb l’ajuda del consistori.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp dels Escolapis de Tàrrega acollirà una nova edició del festival alternatiu Lo Balconet de Can Colapi des d’aquest dijous i fins diumenge que ve. El públic podrà gaudir de música, audiovisuals, arts escèniques i el ja tradicional carnaval d’estiu, que aquesta edició portarà per lema la història del rock. Per segon any consecutiu, els visitants podran degustar la cervesa artesana de Lo Balconet, de la qual serviran uns sis-cents litres, elaborada en col·laboració amb Cerveseria Matoll de Belianes. El festival, amb entrada gratuïta, obrirà portes cada dia a partir de les 19.00 hores i oferirà sopars a l’aire lliure.

Demà dijous serà el torn de la música a càrrec dels grups Kurt Baker Combo (rock and roll) i el Senyor Oca (rap dels anys noranta), i per la seua part la jornada de divendres es dedicarà als audiovisuals i també a la música amb els grups Maldats (rap metal) i Paüra (punk rock i hard rock).

Dissabte el protagonisme de Lo Balconet serà per als artistes locals, que amenitzaran el carnaval d’estiu. Hi actuaran Her Majesty, al migdia amb el vermut, i Ariga Soul & Sel-Hector i DJ Bepo al vespre. El festival finalitzarà diumenge amb l’espectacle de màgia del mag Jota de Piques, un taller de swing i l’actuació de Dr. Maha’s Miracle Tonic.

tracking