SEGRE

ESPECTACLES ARTS ESCÈNIQUES

Preestrena teatral a Castellserà

La companyia Campi Qui Pugui va escollir la localitat de l’Urgell per mostrar l’obra de teatre de l’absurd ‘Asteroid’|| Podrà veure’s a FiraTàrrega 2018

L’espectacle va omplir de públic la plaça del Sitjar dijous passat a la nit.

L’espectacle va omplir de públic la plaça del Sitjar dijous passat a la nit.SEGRE TÀRRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Sitjar de Castellserà es va omplir de públic dijous a la nit per gaudir de la preestrena de l’espectacle Asteroid de la companyia Campi Qui Pugui, fundada per l’actor Jordi Pedrós d’aquesta localitat de l’Urgell i l’actriu lleidatana Cristina Garcia. L’obra podrà veure’s a la pròxima edició de FiraTàrrega, del 6 al 9 de setembre, i a Castellserà va servir per inaugurar la sisena edició del cicle CastellSerà de Nit, que s’allargarà cada dijous i un dissabte d’aquest mes d’agost amb un total de sis actuacions musicals, teatrals i de circ. Segons Garcia, codirectora de Campi Qui Pugui “Asteroid és una proposta per a tots els públics centrada en el teatre de l’absurd i que comença després de l’impacte a la via pública d’un meteorit. Amb l’arribada de la policia científica per veure què ha succeït, passen coses inesperades”. Asteroid, dirigit per Toti Toronell, combina els titelles, les màscares amb els actors reals en un teatre de l’absurd, d’humor i de comèdia. Garcia va agrair l’oportunitat que els ha brindat FiraTàrrega per poder estrenar l’últim espectacle de teatre de carrer en el marc del certamen. Segons aquesta actriu, “poder estar a FiraTàrrega ens obre moltes portes ja que ens permet mostrar l’espectacle a programadors tant de casa com d’arreu del món”. A més, la codirectora de Campi Qui Pugui va assegurar que “poder participar a FiraTàrrega és un regal perquè es tracta d’un mercat molt gran, un aparador increïble i està molt ben organitzada”.

El cicle CastellSerà de Nit està dirigit al públic familiar i té la peculiaritat que converteix els carrers i places d’aquest municipi de l’Urgell en espais escènics cada dijous del mes d’agost.

‘CastellSerà de Nit’ programa sis sessions de teatre, música i circ El cicle CastellSerà de Nit seguirà avui dissabte amb el concert de clausura del XVIII Curs de Cant, al qual han participat trenta persones, i dijous que ve amb la música barroca del Duo Bruyères. El dia 16 serà el torn de la música de Fustegueres & Moretti, amb Ramon Martí (guitarra) i Jordi Morera (violoncel). El dia 23, espectacle de circ Ni cap ni peus amb la Companyia Circ Vermut. La programació finalitzarà el dia 30 amb la peça teatral The Incredible Box de la Companyia La Tal.

tracking