SEGRE

MÚSICA CLÀSSICA

Medalla d'Honor per al tenor Josep Bros a Peralada

Josep Bros

Josep Broshttp://www.josebros.com/

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenor barceloní Josep Bros va celebrar aquest dissabte a la nit els vint-i-cinc anys de carrera professional i va rebre la Medalla d’Honor del festival de música clàssica Castell de Peralada (Girona), durant un recital a l’església del Carme.

La presidenta de la Fundació Cultural Castell de Peralada, Isabel Suqué, li va concedir el guardó per la gran tasca professional i el vincle amb el municipi, ja que Bros ha actuat en teatres d’arreu del món però va començar la seua trajectòria al Liceu de Barcelona i va intervenir en la sisena edició d’aquest festival.

Al recollir la medalla, Bros va afegir que té una relació amb el festival “des que era molt jove, quan era estudiant de cant”, va remarcar que és un honor rebre’l i va declarar sentir-se molt privilegiat.

Acompanyat pel pianista Marco Evangelisti el recital va començar amb la música del compositor Francesco Paolo Tosti i les peces Malia i l’ultima canzone. Va presentar un programa molt variat. En la primera part també es va sentir Una furtiva lacrima, de l’òpera L’elisir d’amore, de Gaetano Donizetti, una peça que Bros va dedicar a Carme Mateu de Suqué, fundadora del Festival de Peralada. Aquesta òpera va ser la primera que el tenor va interpretar a Peralada. També ha cantat dos temes de Vincenzo Bellini: Malinconia, Ninfagentile i Ma rendi pur contento.

tracking