SEGRE

MÚSICA EDUCACIÓ

Nova edició del curs musical Cervera-Jordà a Lleida

Fins al 14 d’agost en diversos escenaris

Un moment de la presentació de la quinzena edició del Seminari de Postgrau Cervera-Jordà.

Un moment de la presentació de la quinzena edició del Seminari de Postgrau Cervera-Jordà.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El seminari de postgrau Cervera-Jordà de música arriba enguany a l’edició número 15 i ho fa amb una seixantena de participants entre alumnes i professors, convertit en una cita ineludible de l’estiu. Ahir va tenir lloc la presentació oficial del certamen, en un acte que va tenir lloc a la Diputació de Lleida i posteriorment els assistents es van desplaçar fins a l’espai d’exposicions de Sunka, on la responsable del seminari, la pianista Teresina Jordà, va inaugurar una exposició de dibuixos dedicats a Granados.

Posteriorment, a l’Espai Pepita Cervera de la seu dels Armats de Lleida, estava previst el primer concert del cicle. El curs s’allargarà fins al dia 14 d’agost, quan se celebrarà també el concert de clausura (18.00 hores).

La resta de recitals del curs podran gaudir-se a l’Aula Magna de l’IEI (avui, 18.00 h i el divendres 10, 18.00 hores), els cellers Costers del Sió de Balaguer (dijous 9, 18.00 h), Torre Tió de Balaguer (el mateix dijous 9, a les 20.00 hores), a l’estudi Cervera-Jordà (dissabte 11, 19.30 h), a la Seu Vella (diumenge 12 al migdia) o al castell d’Albatàrrec (dilluns 13, a les 18.00 hores).

tracking