SEGRE

ACTIVITATS MÚSICA

Concurs d'Instagram al Festival de la Granadella

El certamen tindrà lloc del 24 al 26

Carles Gibert, alcalde de la Granadella, davant del bus amb el cartell promocional del festival.

Carles Gibert, alcalde de la Granadella, davant del bus amb el cartell promocional del festival.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els organitzadors de la 25 edició del Festival de la Granadella de Música Tradicional i Popular Catalana, que se celebrarà del 24 al 26 d’agost pròxims, no volen que aquesta efemèride passi desapercebuda. Per aquest motiu han organitzat un concurs fotogràfic d’Instagram en el qual els participants hauran d’enviar una fotografia de l’autobús d’Alsa amb el cartell de la campanya promocional del certamen, amb el hashtag #25festivaldelagranadella.

Així, el guanyador del concurs obtindrà un tiquet doble per al sopar de maridatge etnobotànic a càrrec de la gastrònoma Montse Freixa i l’antropòleg Fernando Obiols. El sopar tindrà lloc al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, ubicat a la Granadella, el dissabte 25 d’agost. Aquest sopar té un cost de 25 euros per persona i les places són limitades.

Durant aquests 25 anys de trajectòria, el festival ha reunit 63 grups diferents, amb la presència de veus consagrades com la de Maria del Mar Bonet, Lídia Pujol i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, entre un altre bon nombre de grups emergents, que han impulsat la seua carrera després del certamen.

tracking