SEGRE

CERTÀMENS MÚSICA

La Val d'Aran col·laborarà amb el Doctor Music Festival del 2019

Trobada entre el seu promotor, Neo Sala, i el Conselh Generau i l’hostaleria

Txema Arnedo i Neo Sala, organitzadors del Doctor Music, amb els responsables turístics d’Aran.

Txema Arnedo i Neo Sala, organitzadors del Doctor Music, amb els responsables turístics d’Aran.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Val d’Aran posarà a disposició de l’edició commemorativa del Doctor Music Festival, l’anomenada Reincarnation Edition, que se celebrarà a Escalarre (Pallars Sobirà) del 12 al 14 de juliol de 2019, tots els seus recursos turístics i hotelers. És un dels principals acords als quals van arribar ahir l’alma mater del festival, Neo Sala, i la consellera de Turisme i desenvolupament econòmic d’Aran, Anna Díaz, el president del gremi d’hostaleria de la comarca, Ambrós Barberà, i hotelers i empresaris de la comarca, als quals Sala va presentar ahir el projecte del festival.

Durant la trobada, els responsables del certamen van sol·licitar als empresaris aranesos col·laboració per obrir els seus hotels i poder assumir part de les més de 14.000 pernoctacions que s’esperen de l’11 al 14 de juliol del 2019. Després de l’encontre, Díaz va manifestar que “la Val d’Aran vol col·laborar activament amb el festival, i a més, com a destinació turística de primer ordre, oferirà tots els seus mitjans perquè la gent gaudeixi de l’àmplia oferta turística que ofereix la comarca”.

Per la seua part, el president dels hotelers, Ambrós Barberà, va agrair als organitzadors del Doctor Music Festival “la confiança dipositada en els establiments d’Aran” ja que consideren que “la projecció a nivell internacional serà important”. Sala va continuar sense avançar noms del cartell, encara que va assegurar que serà “d’alt nivell”. S’han venut més de 2.000 abonaments, majoritàriament a públic català, però els organitzadors volen atreure també espectadors del sud de França, per la proximitat amb la zona.

Així mateix, les previsions són que els dies anteriors i durant el festival treballaran en el certamen unes 3.000 persones per donar resposta a les necessitats dels 60.000 espectadors que s’esperen durant aquells dies.

Impacte econòmic de 100 M€ En el marc del partit amb els responsables polítics, turístics i empresarials de la Val, Neo Sala va reiterar que el festival generarà un PIB de 6 milions d’euros, una xifra que representa al voltant del 5,8% del total del PIB del Pallars Sobirà durant l’any 2019, i que l’impacte econòmic total serà d’uns 100 milions d’euros. Asimismo, las previsiones son que los días anteriores y durante el festival trabajarán en el certamen unas 3.000 personas para dar respuesta a las necesidades de los 60.000 espectadores que se esperan durante aquellos días.

tracking