SEGRE

CERTÀMENS ESPECTACLES

Fustegueres & Moretti, avui al cicle estiuenc 'CastellSerà de Nit'

Amb Ramon Martí a la guitarra i Jordi Morera al violoncel

Un concert que va oferir el cantautor Ramon Martí, Fustegueres, al festival Paupaterres.

Un concert que va oferir el cantautor Ramon Martí, Fustegueres, al festival Paupaterres.FACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cicle CastellSerà de Nit ha programat per avui un concert de música actual amb l’actuació de Fustegueres & Moretti, o el que és el mateix, els músics Ramon Martí a la guitarra i Jordi Morera al violoncel. Fustegueres és un cantautor del Pla d’Urgell amb una proposta musical clarament inspirada per cantautors actuals anglosaxons, però cantant en català. Va iniciar la seua carrera musical ja fa més d’una dècada amb grups com Desembre, que amb el seu indie pop va ser finalista del concurs Sona9 o Oveja Negra, de rock. Posteriorment, es va llançar a debutar en solitari amb la proposta Freealma, amb la qual va publicar un disc homònim, una barreja de rock alternatiu i electrònica amb aires de bohèmia. Ara, amb el projecte Fustegueres Cantautor, torna a la guitarra i a la veu, lluny d’artificis.

Aquesta serà la quarta cita del cicle CastellSerà de Nit, que continuarà el dijous 23 a les 22.00 hores, amb el circ de la companyia Circ Vermut i l’espectacle Ni cap ni peus al Racó d’Antany de Castellserà.

Finalitzarà la setmana següent, també a les 22.00 hores, amb la representació de l’obra teatral The Incredible Box, de la Cia La Tal a la plaça Sitjar. Un dels objectius del cicle és que tingui lloc en diversos espais del municipi, a fi de posar-los en relleu com a espais escènics.

tracking