SEGRE

CERTAMEN EDITORIALS

Dos novetats de Pagès Editors en la Setmana del Llibre

Imatge d’arxiu d’alumnes en una biblioteca de la UdL.

Imatge d’arxiu d’alumnes en una biblioteca de la UdL.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’editorial lleidatana Pagès Editors presentarà dos novetats destacades durant la pròxima Setmana del Llibre en Català, a Barcelona entre els dies 7 i 16 de setembre. D’una banda, el volum Llibertat d’excepció, de la política, periodista i advocada Beatriz Talegón, directora d’opinió de Diario16, un assaig sobre la llibertat d’expressió a l’Estat espanyol fruit de converses de l’autora amb diferents veus representatives dins del context polític i social català i espanyol com Carles Puigdemont, Meritxell Serret, Mireia Boya i Valtonyc, entre altres. Amb pròleg d’Antonio Baños, el llibre compta, a més, amb una nota de salutació del president de la Generalitat, Quim Torra.

D’altra banda, durant la Setmana, la firma editorial lleidatana presentarà també un nou títol de la col·lecció de novel·la policíaca Lo Marraco Negre, Et diran que és l’atzar, de la barcelonina Núria Queraltó.

L’editorial lleidatana participa des de fa més de 25 anys en aquest esdeveniment literari

Així mateix, Pagès també commemorarà el número 200 de la col·lecció de poesia La Suda amb l’edició del llibre homenatge Poemes de la Suda, 2007-2017, amb un poema de cada títol publicat des del número 101 al 199. Escriptors de la casa com Joan García del Muro Solans, autor de Good bye, veritat. Una aproximació a la postveritat, obra guanyadora de l’últim premi d’assaig Vallverdú, firmaran exemplars durant el certamen a l’estand de l’editorial.

tracking