SEGRE

MÚSICA GUARDONS

Cardi B obté tres premis en uns MTV Video Music molt repartits

Camila Cabello, Ariana Grande i Nicki Minaj, altres guanyadores

La rapera dominiconovaiorquesa Cardi B, a l’arribada al Radio City Music Hall de Nova York.

La rapera dominiconovaiorquesa Cardi B, a l’arribada al Radio City Music Hall de Nova York.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La rapera Cardi B va aconseguir dilluns a la nit a Nova York amb tres dels deu premis a què aspirava com a favorita en una gala dels MTV Video Music Awards molt repartida, encara que no per al duo The Carters, format per Beyoncé i Jay-Z, que se’n va anar amb les mans buides en les principals categories.

La novaiorquesa d’origen dominicà va exhibir humor en la seua primera aparició pública després de ser mare ja que, a l’inaugurar l’espectacle, portava en braços un bony embolicat en una manta que semblava ser un nadó i va resultar ser el seu primer guardó, el de cançó de l’estiu per I like it, al costat de Bad Bunny i J. Balvin.

Més tard va aconseguir els premis al millor nou artista i millor col·laboració, per Dinero, que interpreta amb Jennifer López i DJ Khaled. Una altra artista que va repetir distinció en les principals categories –que ja no distingeixen de sexe– va ser la nord-americana d’origen cubà Camila Cabello, artista de l’any i guanyadora al millor vídeo per Havana, amb el raper Young Thug.

Va sorprendre a l’endur-se la cançó de l’any el raper Post Malone pel seu Rockstar amb 21 Savage; Ariana Grande va triomfar en millor vídeo pop (No tears left to cry); Nicki Minaj en hip-hop (Chun-Li), i J. Balvin i Willy William en llatí (Mi gente). Entre les actuacions, amb tribut de Madonna a Aretha Franklin, morta recentment, van triomfar els Backstreet Boys i sobretot el xou d’una d’enèrgica Jennifer López, que acaba de fer 49 anys.

tracking