SEGRE

CINE PEL·LÍCULES

El director Danny Boyle deixa James Bond per “diferències creatives”

Estava en ple procés de càsting i l’estrena era per al 2019

Imatge d’arxiu del director britànic Danny Boyle.

Imatge d’arxiu del director britànic Danny Boyle.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director britànic Danny Boyle ha abandonat el projecte de dirigir la pròxima pel·lícula de James Bond a causa de “diferències creatives”, segons es va publicar ahir en el compte oficial a Twitter de la saga cinematogràfica.

Els productors Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, juntament amb l’actor Daniel Craig, van anunciar que, “a causa de diferències creatives, Danny Boyle ha decidit deixar de dirigir Bond 25”.

S’espera que l’entrega número 25 de la saga de l’espia britànic, en què Craig encarnarà l’agent 007 per cinquena ocasió, arribi als cines l’octubre de l’any que ve. L’estrena estava fixada per al 8 de novembre del 2019 a nivell mundial i, de moment, la productora MGM no ha anunciat si la sortida de Boyle retardarà el llançament.

Segons Variety, la pel·lícula estava en les primeres fases de producció i Boyle es trobava en ple càsting per elegir la nova noia Bond i el dolent. El passat maig, Boyle, director de cintes com Slumdog Millionaire (2008) i Trainspotting (1996), va ser confirmat com a director de la nova pel·lícula, coneguda en la indústria com a Bond 25, el guió de la qual ha desenvolupat John Hodge a partir d’una idea del mateix director anglès, segons van revelar mitjans especialitzats.

Les últimes dos pel·lícules de la sèrie cinematogràfica, Skyfall (2013) i Spectre (2015), van ser dirigides per l’anglès Sam Mendes. Craig, protagonista de la futura cinta, cobrarà 25 milions de dòlars (21,5 milions d’euros) per posar-se una última vegada més en la pell de l’agent secret.

tracking