SEGRE

POLÍTICA CULTURAL PROMOCIÓ

La lleidatana Imma Monsó, al festival literari de Mont-real

Les lletres catalanes, convidades d’honor del certamen al setembre

Imma Monsó.

Imma Monsó.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les lletres catalanes seran les convidades d’honor en la 24 edició del Festival Internacional de la Literatura (FIL) de Mont-real, que se celebrarà del 21 al 30 de setembre a la ciutat canadenca, capital del Quebec.

L’escriptora lleidatana Imma Monsó serà un de les convidades en l’esdeveniment, juntament amb autors com Xavier Bosch, Lluís Llach i Ramon Erra, segons va anunciar ahir l’Institut Ramon Llull en un comunicat.

A més, tindrà els músics Muchacho y Los Sobrinos, Barbara Corsini, Mireia Tejero i la ballarina Sol Picó com a presències catalanes en un certamen que acollirà diferents disciplines artístiques com la música, el cine i la dramatúrgia.

Amb l’impuls de l’Institut Llull, la literatura catalana serà present en dotze activitats en les quals els escriptors i artistes convidats dialogaran amb escriptors i periodistes quebequesos.

Així, Monsó conversarà amb la periodista Claudia Larochelle, impartirà una conferència a la Universitat de Mont-real i llegirà fragments de les seues novel·les al costat de la dansa de Sol Picó i la música de la saxofonista Mireia Tejero.

Per la seua part, Bosch participarà en una jornada sobre llengües i riquesa cultural a Europa; Erra, en un lectura musicada en català i en francès de la seua novel·la Far West Gitano; i Llach llegirà fragments de Lluís Llach, la veu de Catalunya.

Amb més de 200 autors internacionals presents, el FIL ha tingut en edicions anteriors ciutats convidades d’honor com Ginebra i París, entre d’altres.

Imma Monsó.

Imma Monsó.EFE

Imma Monsó.

Imma Monsó.EFE

tracking