SEGRE

MÚSICA DISCOS

Esperant Madonna i Rihanna

Les dives de la doble ‘n’ estrenaran nous àlbums abans de final d’any || McCartney, Paul Simon, Cher i Malú, també amb novetats

339195_1.jpg

339195_1.jpgEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Madonna i Rihanna, les dives de la n doble, protagonitzaran els llançaments musicals de la imminent campanya prenadalenca, amb permís a Espanya de Malú i Manuel Carrasco i d’altres discos més incerts que podrien trencar el mercat, com Alejandro Sanz, Bruce Springsteen i les triunfitas Amaia i Aitana. El primer llançament destacat arribarà el 7 de setembre de la mà de Paul McCartney amb Egypt Station, primer àlbum de temes inèdits en cinc anys, que es publicarà el mateix dia que el nou de Paul Simon (In The Blue Light) i Lenny Kravitz (Raise). El 28 de setembre Cher editarà Dancing Queen, després de la seua participació en la seqüela del musical Mamma mia amb cançons d’Abba.

Fins a finals d’octubre s’aniran escalonant els àlbums de Cat Power (Wanderer, amb duo al costat de Lana del Rey), Echo & The Bunnymen (The Stars, The Oceans & The Moon) i Elvis Costello & The Impostors (Look Now).

Alejandro Sanz treballa en el nou disc des del gener i podria publicar-lo també abans que s’acabi l’any

En l’aire queda la sortida al mercat del dinovè disc d’estudi de Bruce Springsteen, que no té títol oficial però del qual se sap que el seu so està influït “per la música pop que es feia al sud de Califòrnia als anys setanta al Burt Bacharach”. Encara que no hi ha tampoc una data de sortida, Madonna i Rihanna sí que han confirmat que estrenaran els seus nous discos abans que acabi el 2018. El de l’“ambició rossa”, que acaba de complir 60 anys, estarà molt influït per la seua actual residència a Lisboa, mentre que el de l’artista de les Barbados podria ser doble: un disc més pop i un altre de més experimental sobre les seues arrels caribenyes.

Respecte als llançaments nacionals, dos dels discos estrella probablement seran els dels supervendes Manuel Carrasco (sense data ni nom) i Malú, l’Oxígeno de la qual veurà la llum al setembre, avançant-se a la seua gran amiga Vanesa Martín, que també tornarà al mercat aquesta temporada.

També resulta plausible però no està assegurat (a la seua discogràfica diuen no tenir-ne cap informació) que Alejandro Sanz entregui abans del 2019 el seu dotzè àlbum d’estudi, en el qual ha estat treballant des del passat mes de gener.

339195_2.jpg

339195_2.jpgEFE

339195_3.jpg

339195_3.jpgEFE

tracking