SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PRESENTACIÓ

Música, poesia i teatre en el setè Cua d'Estiu de Fondarella

El cicle torna als seus orígens i es limitarà a cinc espectacles

Joan Reñé, David Pradas i Jaume Jovells, en la presentació del cicle, amenitzada per El Sidral.

Joan Reñé, David Pradas i Jaume Jovells, en la presentació del cicle, amenitzada per El Sidral.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival Cua d’Estiu tornarà aquest setembre a Fondarella per setè any consecutiu. Els caps de setmana entre el 7 i 28 de setembre, els jardins de dos cases històriques, Cal Ros i Cal Combelles, acolliran teatre, poesia i música.

El festival d’espectacles de petit format pretén tornar als orígens en aquesta edició i per això només s’han programat cinc funcions. “Ens hem fet grans i hem decidit que volem ser petits”, van remarcar els organitzadors, l’associació Cua d’Estiu Accions Culturals, representada per Jaume Jovells i David Pradas.

Així, el festival obrirà les portes el divendres 7 de setembre a les 9 de la nit, a Cal Ros, amb l’espectacle històric Els darrers dies de la Catalunya Republicana, i continuarà el cap de setmana següent a Cal Combelles amb l’obra Ave Eva, que posa de relleu el paper de la dona en l’art.

El grup Piccola Band portarà el jazz i el blues al festival (21 de setembre), mentre que Mireta Tancada presentarà el final de la seua trilogia Sisters (22 de setembre). Arrels, branques i fulles, amb Meritxell Gené, Meritxell Cucurella-Jorba i Heura Gaya, serà l’encarregat de tancar el festival, amb un cant a l’amor a través de grans poetes catalans: Marçal, Ferrater, Pedrolo i Maluquer.

El festival compta amb el suport de l’IEI, la Diputació i l’ajuntament de Fondarella. El seu alcalde, Joan Reñé, va destacar l’aposta cultural que representa aquesta programació que uneix cultura i patrimoni.

tracking