SEGRE

MÚSICA BALANÇ

El Festival dels Pirineus tanca l'edició més exitosa amb un 21% més de públic

Concert inaugural a la Seu amb l’Escolania de Montserrat.

Concert inaugural a la Seu amb l’Escolania de Montserrat.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) tanca després de dos mesos la seua edició més exitosa amb un 21 per cent més de públic respecte a l’edició anterior i amb 6.000 espectadors.

Aquestes dades reafirmen l’arrelament del festival que continua creixent cada any sobretot pel que fa a expansió territorial. En total han estat 52 actuacions, que des del 29 de juny i durant els dos mesos següents han recorregut 37 localitats del Pirineu, tres més que el 2016, dades que segons el director del festival, Josep Maria Dutrèn, són “molt positives”.

Durant el temps que ha durat el festival hi han actuat alguns dels grups i solistes més prestigiosos del moment pel que fa a la música antiga. Tots ells han atansat la passió per aquesta música alhora que el festival ha treballat per una oferta social, que ha combinat música, patrimoni i turisme.

A més, la nova oferta de packs turístics que va oferir el festival ha permès que els clients allarguessin les estades.

Amb un pressupost que aquest any ha ascendit als 450.000 euros, el FeMAP planteja les pròximes edicions amb perspectives de creixement i una nova aposta per la qualitat musical.

tracking