SEGRE

CINE FESTIVAL

Bradley Cooper i Lady Gaga, parella còmplice a la Mostra

Els germans Coen presenten la seua última pel·lícula, un western

L’actor Bradley Cooper i Lady Gaga van presentar ahir a Venècia la pel·lícula ‘A Star is Born’.

L’actor Bradley Cooper i Lady Gaga van presentar ahir a Venècia la pel·lícula ‘A Star is Born’.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Somrients i desafiant la pluja que va caure ahir sobre Venècia, Bradley Cooper i Lady Gaga van acaparar tota l’atenció de la jornada i van mostrar la complicitat guanyada durant el rodatge del film A Star is Born i que va sorgir quan van descobrir la seua connexió italiana. Entre gran expectació i com les estrelles que són, Cooper i Lady Gaga van arribar a la Mostra agafats de la mà i somrients per a la presentació, fora de competició, del debut de l’actor en la direcció amb un remake d’un clàssic del cine. La cantant –amb nom de naixement Stefani Joanne Angelina Germanotta– és mig italiana per part de pare, igual que Cooper, en el seu cas per la seua mare, i això els va fer tenir una connexió immediata des del primer dia que es van conèixer, com van explicar divertits a Venècia.

Com a les versions anteriors, Ha nascut una estrella explica l’encreuament entre un divo autodestructiu i una jove que desborda un talent que ningú coneix. Altres que també van brillar ahir van ser els germans Coen, que van presentar The Ballad of Buster Scruggs, un western amb el qual competeixen pel Lleó d’Or. La pel·lícula està composta per sis històries independents protagonitzades per actors com James Franco, Tim Blake Nelson, Liam Neeson, Zoe Kazan, Brendan Gleeson o Tom Waits.

No obstant, Joel Coen va ressaltar que no van pensar gaire en el fet que fos un western, sinó més en les històries i a trobar el to adequat per a cadascuna.

tracking