SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

El No Surrender, amb eco internacional

Interès des dels EUA, Austràlia i el Japó per participar en el festival de Vilanova de Bellpuig || Demà presenten el vídeo de la segona edició, amb la cançó ‘Badlands’

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig es va quedar petit en l’anterior edició del festival.

El camp de futbol de Vilanova de Bellpuig es va quedar petit en l’anterior edició del festival.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització del No Surrender Festival va informar ahir que ha rebut peticions per participar-hi de seguidors de Bruce Springsteen nord-americans, australians i japonesos. El festival d’homenatge al Boss, que se celebra en aquesta localitat del Pla d’Urgell des de l’any passat, ha tingut eco fins i tot a Nova Jersey, on va nàixer Springsteen i des d’on també s’han interessat per aquest certamen musical. El caràcter internacional que està adquirint el No Surrender Festival es constata en els seguidors que acumula a les xarxes socials, en les quals la majoria de nous adeptes són estrangers. Val a recordar que la segona edició del No Surrender va reunir el 29 i 30 de juny més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics procedents de vuit països.

En aquest sentit, la localitat del Pla d’Urgell va multiplicar per quatre la població habitual durant aquell cap de setmana. Un dels moments més intensos es va produir quan els 1.083 músics van gravar la cançó Badlands del Boss. De fet, el restaurant L’Estoneta Sala Boss de Vilanova de Bellpuig acollirà demà dimecres (20.30 hores) la festa de presentació del vídeo d’aquest enregistrament, protagonista de la segona edició del festival (l’organització avisa que en cas de pluja, l’acte se celebraria al poliesportiu municipal). El vídeo de la cançó No Surrender, de la primera edició, ja ha arribat a les 565.000 visualitzacions a YouTube.

D’altra banda, el festival també va informar que a partir d’ara comptarà amb el suport de la Diputació de Lleida, que entra a formar part del conjunt de patrocinadors d’aquest esdeveniment musical.

tracking