SEGRE

ESCENA! Movistar arriba a Lleida

La programació cultural de Movistar proposa quatre concerts d'indie rock a la capital lleidatana

'Els afores', nou disc al febrer dels lleidatans Renaldo & Clara

'Els afores', nou disc al febrer dels lleidatans Renaldo & Clara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació cultural de Movistar arriba aquest setembre a la ciutat de Lleida amb quatre propostes interessants de l’escena musical indie rock alternatiu. Da Souza, Cala Vento, Esperit! i Renaldo & Clara seran els quatre grups que es podran escoltar, en dues jornades, al Cafè del Teatre de Lleida. A més, l’entrada serà gratuïta i els assistents rebran la bossa oficial del festival.

Les propostes de l'acció cultural de Movistar seguiran els propers mesos amb més concerts i sessions de cinema. 

Calendari

Da Souza

. 13 de setembre. 21:30h

  • Cala Vento

    . 13 de setembre. 22:30h

  • Esperit!

    . 27 de setembre. 21:30h

  • Renaldo & Clara

    . 27 de setembre. 22:30h

  • Preu.

     L’entrada als quatre concerts és gratuïta i s’haurà de recollir a les botigues de Movistar de la capital lleidatana. Amb l’entrada Escena!Movistar regalarà a tots els assistents la bossa oficial del festival.

    On es poden recollir les entrades? Mapa dels establiments on es poden recollir les entrades

    Els grups

    • Da Souza. Amb cançons que van des del més íntim a allò universal i metafísic, Da Souza adorna el seu pop radiant i brillant amb la prosa i poesia d'Agustí Simó Da Souza, a qui ret homenatge. 
    • Cala Vento. A base de lletres brillants i un pols dramàtic arrollador, Joan Deslado i Aleix Turon han aconseguit triomfar al seu pas de festivals com el Primavera Sound, el SXSW d'Austin (Texas) o el Monkey Week.
    • Esperit!. Mou Boada en el seu projecte més personal, un home orquestra que ens farà viatjar amb nanes al·lucinògenes, sons tel·lúrics, sorolls i escapades al circ. Concerts sempre imprevisibles i inesperats. 
    • Renaldo & Clara. Dos paraules: llum i colors. Renaldo & Clara ens sorprenen amb una veritable virolla, el seu últim disc diu adéu a la melangia amb cançons per mirar cap enfora. Els de Lleida, tornen a Lleida, de nou.
    tracking