SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

Vilanova de Bellpuig estrena el vídeo del segon No Surrender

Amb la cançó ‘Badlands’, al poliesportiu amb 500 persones

El pavelló de Vilanova de Bellpuig es va omplir ahir per veure el nou vídeo del No Surrender. Festival’.

El pavelló de Vilanova de Bellpuig es va omplir ahir per veure el nou vídeo del No Surrender. Festival’.COMUNICANT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mig miler de persones de totes les edats van gaudir ahir al pavelló de poliesportiu de Vilanova de Bellpuig de la presentació del vídeo gravat durant la segona edició del No Surrender Festival, celebrada el 29 i 30 del mes de juny passat.

El vídeo, que es va projectar en una pantalla de gran format, recull l’enregistrament de la cançó Badlands, de Bruce Springsteen, a càrrec de més d’un miler d’instrumentistes que van actuar de forma simultània al camp de futbol d’aquesta localitat del Pla d’Urgell.

Val a destacar que el vídeo de la primera edició del festival, amb la cançó No Surrender, ha superat des de l’any passat el mig milió de visualitzacions a YouTube.

El caràcter internacional que està adquirint el certamen amb tot just dos edicions es constata en els seguidors que acumula a les xarxes socials, on la majoria de nous adeptes són estrangers. La segona edició del festival el juny passat va reunir més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics de totes les edats arribats des de diferents països. En aquest sentit, la localitat va multiplicar per quatre la població habitual durant aquell cap de setmana.

El promotor i impulsor del No Surrender Festival, Josep Maria Pons, va valorar llavors de forma molt positiva la resposta de participants. “Hem aconseguit crear un públic fidel i un rècord de músics inscrits de forma natural i espontània. Sabem que la gent s’ha divertit i això és la nostra satisfacció més gran”, va assenyalar.

tracking