SEGRE

MÚSICA CONCERT

El duo Cala Vento obre demà el cicle 'Escena! Movistar' a Lleida

Primera edició d’un programa mensual de música i cine

El pop-rock indie del duo empordanès Cala Vento estrenarà el cicle demà al Cafè del Teatre.

El pop-rock indie del duo empordanès Cala Vento estrenarà el cicle demà al Cafè del Teatre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cafè del Teatre de Lleida acollirà demà la primera cita del nou cicle Escena! Movistar de concerts i projecció de pel·lícules amb una doble actuació: la banda mallorquina de pop Da Souza i el duo empordanès de pop-rock Cala Vento, que es troba en plena fase final de la gira de presentació del segon treball discogràfic, Fruto Panorama. Cala Vento, format per Joan Delgado i Aleix Turon a la guitarra i bateria, ha aconseguit en tot just dos anys fer-se un lloc dins de l’escena estatal musical, després de passar per festivals com el Primavera Sound de Barcelona o l’SXSW d’Austin, a Texas.

La primera edició d’aquest cicle impulsat per la plataforma de continguts audiovisuals consistirà en sis concerts dobles que se celebraran alguns dijous fins a finals del mes de novembre, a més d’una estrena audiovisual mensual al Teatre de l’Escorxador a través de Movistar+, que té prevista la primera sessió per al pròxim dia 20 de setembre.

També amb la banda Da Souza.

El calendari de cites musicals d’aquest primer cicle seguirà el dia 27 de setembre amb Renaldo & Clara i Esperit!; l’11 d’octubre amb El Petit de Cal Eril i Marem Ladson; el 25 d’octubre amb Mujeres i Deco Pilot; el 8 de novembre amb Holy Bouncer i Urfabrique, i finalment el 15 de novembre amb Agost i La Plata.

tracking