SEGRE

MÚSICA ESTRENA

L''Escena! Movistar' de Lleida obre amb Da Souza i Cala Vento

Cicle de concerts i cine al Cafè del Teatre i l’Escorxador

El quintet mallorquí Da Souza, a l’actuació al Cafè del Teatre, dijous a la nit.

El quintet mallorquí Da Souza, a l’actuació al Cafè del Teatre, dijous a la nit.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pop del quintet mallorquí Da Souza i el pop-rock alternatiu del duo empordanès Cala Vento van estrenar dijous a la nit el nou cicle Escena! Movistar de concerts i projecció de pel·lícules al Cafè del Teatre i l’Escorxador de Lleida.

La primera edició d’aquest certamen impulsat per la plataforma de continguts audiovisuals comptarà amb cinc concerts dobles més que se celebraran en cinc dijous fins a mitjans del mes de novembre, a més d’una estrena audiovisual mensual a través de Movistar +, la primera sessió de la qual està prevista per al proper dia 20 de setembre.

El grup Da Souza va obrir la nit al Cafè del Teatre, i va presentar els temes del seu últim treball discogràfic, Futbol d’avantguarda. Un treball de pop radiant, gravat a Guissona per Joan Pons (El Petit de Cal Eril), amb excusa conceptual: les lletres estan extretes de Manuscrits de Punta Cana (2016), d’Agustí Simó Da Souza, mallorquí de sang brasilera, entrenador de futbol i poeta, el cognom del qual va donar nom a la banda. El duo Cala Vento, format per Joan Delgado i Aleix Turon a la guitarra i bateria, va posar el colofó a la vetllada musical, en plena gira de presentació del seu segon àlbum, que porta per títol Fruto Panorama.

La pròxima cita musical d’Escena! Movistar arribarà el dia 27 de setembre amb Renaldo & Clara i Esperit!; els seguiran l’11 d’octubre El Petit de Cal Eril i Marem Ladson; el dia 25 d’octubre, Mujeres i Deco Pilot; i el 8 de novembre, Holy Bouncer i Urfabrique.

tracking