SEGRE

MÚSICA CONCERT

Blaumut acomiada a la Llotja la gira d''Equilibri' a Lleida

Blaumut actuarà divendres que ve a la Llotja de Lleida.

Blaumut actuarà divendres que ve a la Llotja de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Blaumut posarà punt final al viatge que van iniciar el març de l’any passat amb la publicació del tercer disc, Equilibri, amb un últim concert de gira per terres lleidatanes aquest divendres que ve a la Llotja.

Per primera vegada actuant al teatre públic lleidatà –que obre així la nova temporada d’espectacles–, el grup vol lluir-se amb un repertori en el qual repassaran la seua trajectòria abans d’iniciar un descans per agafar aire i nova inspiració de cara al pròxim disc. La gira d’Equilibri culminarà després de més d’un any i mig amb tres concerts al novembre: el 23 a Vila-seca, el 25 a Girona i el 28 a l’Auditori de Barcelona. Des del 2012 i amb més de quatre-cents concerts, Blaumut s’ha consolidat com un dels grups de primera línia del panorama musical català.

Últim concert a Lleida de la gira

Amb tres discos i un EP publicats, aquest conjunt ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives i una música elegant de tall pop-folk i impregnada de tocs clàssics, amb cançons d’èxit com Bicicletes, Pa amb oli i sal, El primer arbre del bosc, De moment, Simplement, Equilibri i Vint-i-un botons.

tracking