SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CERTAMEN

La Fira de Titelles coprodueix una obra que s'estrenarà a Holanda

Assaig obert al públic al Teatre Foment de Juneda el dia 26

La companyia Zero en Conducta i responsables del Centre de Titelles de Lleida, dilluns a Juneda.

La companyia Zero en Conducta i responsables del Centre de Titelles de Lleida, dilluns a Juneda.CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La trentena Fira de Titelles de Lleida, del 3 al 5 de maig del 2019, ja escalfa motors. Són trenta anys d’història i el certamen ha començat a organitzar la celebració, no només per al primer cap de setmana de maig, sinó amb totes aquelles activitats que durant l’any tenen com a protagonistes els titelles. Així, des de dilluns la companyia barcelonina Zero en Conducta gaudeix d’una residència artística, coproduïda per la Fira de Titelles i amb el suport del Teatre Foment de Juneda, per als últims assajos de la seua nova producció, Ehmanhé. La mecánica del alma. Zero en Conducta ha estat des del 2011 una de les companyies habituals a la Fira de Titelles. Amb La dernière danse de Brigitte, es va emportar el 2017 el premi Drac d’Or a la millor interpretació a la fira. La residència artística a Juneda culminarà dimecres que ve, dia 26, amb un assaig obert al públic al Teatre Foment.

L’estrena internacional de l’obra es portarà a terme inaugurant el Festival Puppet International de Meppel, a Holanda, de l’11 al 14 d’octubre. Els directors artístics de la Fira visitaran aquest festival no només per assistir a l’estrena d’Ehmanhé sinó també convidats per l’organització holandesa per formar part del jurat internacional del certamen. Des d’aquest divendres passat, el Centre de Titelles de Lleida ha obert el termini de presentació de propostes artístiques per a la pròxima edició de la Fira, que es tancarà el 15 d’octubre. Els responsables de l’esdeveniment esperen superar les 300 obres de les últimes edicions.

tracking