SEGRE

FIRES MÚSICA

Nova edició del Mercat de la Música de Lleida

Gairebé una vintena d’expositors i milers de CD i vinils

El Mercat de la Música estarà obert avui tot el dia als voltants de l’IEI.

El Mercat de la Música estarà obert avui tot el dia als voltants de l’IEI.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els transeünts que passejaven ahir per l’Eix es van trobar amb la 22a edició del Mercat de la Música de Lleida, que, després dels treballs frenètics del matí per tenir-ho tot a punt a les 18.00 h, va obrir a la tarda i podrà visitar-se durant tot el dia d’avui dissabte. La trobada compta aquest any amb un total de disset expositors procedents de diversos punts de l’estat espanyol distribuïts en uns 80 metres de parades situades entre la zona de la Catedral i l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i amb aproximadament 100.000 vinils i CD a la venda.

Aquesta tarda, a partir de les 18.00 h, està previst que el músic lleidatà Mister Jones firmi exemplars del seu nou disc, De naufragios y deseos, i es presentaran les reedicions en format LP dels dos primers àlbums d’Aviador Dro (que actuaran a les 22.30 h al Cafè del Teatre) i els dos de Los Iniciados.

Antoni Gorgues, organitzador de l’esdeveniment en col·laboració amb la Paeria, va explicar a SEGRE que confiava que el certamen tingués bona acollida per part del públic, ja que a les seues parades es poden trobar exemplars “de tots els estils i formats i per a tots els gustos, des de peces de col·leccionistes fins a discos més comuns”. Després de més de dos dècades i els alts i baixos provocats per la crisi, el certamen està plenament consolidat entre el públic.

tracking