SEGRE

Metallica actuarà a Barcelona el 5 de maig del 2019

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres vinent a les 10 del matí

El guitarrista i cantant de Metallica, James Hetfield.

Metallica actuarà a Barcelona el 5 de maig del 2019EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Metallica tornarà a Espanya quinze mesos després dels seus últims concerts al país per oferir el maig de 2019 dos actuacions noves, aquesta vegada dins de la seua gira d’estadis, que tindran lloc el dia 3 a Madrid i el 5 a Barcelona, segons ha anunciat aquest dilluns la seua promotora. En concret, tindran lloc al madrileny barri de Valdebebas, en el mateix espai que va ocupar al juliol el festival Mad Cool, i a l’Estadi Olímpic de la Ciutat Comtal, amb Ghost i Bokassa com a teloners.

La seua nova gira arrencarà només uns dies abans, l’1 de maig, a l’Estadi de Restelo de Lisboa, i, després del seu pas per Espanya, recorrerà extensament el continent europeu amb 25 parades, algunes de tan curioses com la que el 8 de juny els portarà a tocar al Castell Slane de Dublín o el 18 d’agost a l’aeroport Letnany de Praga.

La venda general per als concerts espanyols s’obrirà aquest divendres vinent a les 10 del matí en els punts habituals associats a la xarxa de Live Nation i, segons informa el comunicat, inclourà una còpia física o digital de l’últim àlbum de la banda, "Hardwired To Self-Destruct", el desè de la seua carrera.

Amb cada tiquet es podrà accedir també, a través del web LiveMetallica.com, a la descàrrega gratuïta en MP3 del concert o concerts als quals s’hagi assistit, barrejats i masterizados per l’equip responsable de l’àlbum d’estudi.

A més de la venda general, es disposaran diverses prevendes, entre elles la que arrencarà demà per al club de seguidors i la que dijous s’habilitarà tant per als usuaris registrats al web de Live Nation com per als usuaris de Spotify.

Com a novetat, es crearà un abonament nominatiu a un preu de sortida de 598 euros, "The Wherever I May Roam Black Tiquet", que permetrà l’accés a pista en qualsevol dels "xous" que Metallica oferirà al Regne Unit i Europa el 2019, amb la condició que es reservi com a màxim 48 hores abans del concert al qual es desitgi assistir.

tracking