SEGRE

ENTITATS CULTURALS

L'Orfeó programa a la tardor una trentena d'activitats

Concerts, teatre i cine per al públic familiar i festival Interfado || Colofó a la Llotja amb el ‘Christmas.cat’

El ‘clàssic’ del cor de l’Orfeó, ‘Christmas.cat’, tornarà a la Llotja.

El ‘clàssic’ del cor de l’Orfeó, ‘Christmas.cat’, tornarà a la Llotja.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació cultural de la Fundació Orfeó Lleidatà per a aquest últim trimestre del 2018 inclourà una trentena d’activitats en cinc espais de la ciutat: l’Espai Orfeó, l’Auditori, la Llotja, el Cafè del Teatre i les sales Screenbox Funatic. El cartell comptarà amb música, teatre, cine, exposicions, fòrums, cicles específics com la programació familiar, el Diàlegs de reflexió i debat, el Festival Internacional de Fado de Catalunya i produccions pròpies com el Christmas.cat, el consolidat espectacle del cor de l’Orfeó Lleidatà.

Per al públic familiar s’han previst 7 propostes diferents per a cada franja d’edat, començant per espectacles per a nadons i nens de fins a 3 anys a l’Espai Orfeó: Mans (diumenge 7 d’octubre, 11.00 i 12.00) i Electric Babyland (diumenge 11 de novembre). El cicle de concerts familiars a l’Auditori inclourà dos espectacles de gran format, Tahi (dissabte 20 d’octubre, 18.30) i Els cistells de la caputxeta (dissabte 24 de novembre). L’Orfeó continuarà apostant pel cine d’animació en català per als més petits amb tres noves projeccions: Petzi i la mar salada (28 d’octubre), Grand Prix a la muntanya dels invents (18 de novembre) i Tripitips (2 de desembre).

D’altra banda, el 19, 20 i 26 d’octubre, el Cafè del Teatre acollirà els concerts i degustacions gastronòmiques del Festival Interfado, que aquest any viatjarà per primera vegada a Barcelona amb un concert al Harlem Jazz Club (21 d’octubre).

El Concert de Nadal (14 de desembre), el Plugged de combos moderns (21 de desembre) i el Christmas.cat (23 de desembre) seran les tres produccions pròpies amb què es completarà la programació d’aquesta tardor.

tracking