SEGRE

MÚSICA NOVETATS

'De naufragios y deseos', nou CD de Mister Jones

El presentarà aquest dissabte en un concert al Cafè del Teatre || Cinquè treball de la formació liderada per Joan Lozano

Mister Jones és el projecte musical encapçalat pel lleidatà Joan Lozano.

Mister Jones és el projecte musical encapçalat pel lleidatà Joan Lozano.ORIOL CÁRCELES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El disc està disponible en vinil, CD i descàrrega digital. Compta amb les col·laboracions de Maria Rodríguez, Nuria García, Jordi Gasion, Brauli Navarro i Joan Baró.

Aquest treball arriba tres anys després de Desfile ruidoso, editat l’agost del 2015 fruit d’un concert gravat el mes de novembre de l’any anterior a l’Orfeó Lleidatà i gràcies a una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. El primer disc de Mister Jones, que va començar com un projecte personal del músic lleidatà Joan Lozano per convertir-se en una banda, va ser Costumbres canallas (2006), al qual van seguir Funambulistas el 2009 i Pensamiento y acción l’any 2011, fins a arribar al citat Desfile ruidoso. De fet, segons explica el mateix Lozano, Mister Jones va nàixer “de la necessitat d’escriure cançons” després d’una llarga trajectòria musical en diverses formacions musicals, en la qual aquest desig s’imposava al de versionar altres artistes.

El nou àlbum de Mister Jones, ‘De naufragios y deseos’ inclou vuit nous temes

Actualment Mister Jones està integrat per Lozano a les guitarres elèctriques, acústiques i veu, Josep Maria Lasierra al baix i cors, Txesko Bobillo a la bateria, Carlos Cerezo a les guitarres elèctriques, acústiques i cors i Xavier Farré als teclats.

Mister Jones és el projecte musical encapçalat pel lleidatà Joan Lozano.

Mister Jones és el projecte musical encapçalat pel lleidatà Joan Lozano.ORIOL CÁRCELES

tracking