SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES PRESENTACIÓ

Vicky Peña i Joel Joan, estrelles teatrals a Tàrrega

La nova temporada oferirà nou obres fins al febrer, amb accent en la denúncia social || Difusió de textos dramàtics de Pedrolo

Presentació ahir a Tàrrega de la nova cartellera teatral.

Presentació ahir a Tàrrega de la nova cartellera teatral.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Peña i Joel Joan seran dos de les estrelles de la nova temporada de teatre de Tàrrega, que oferirà nou produccions fins al febrer al Teatre Ateneu. L'alcaldessa, Rosa M. Perelló, va presidir ahir la presentació de la programació, al costat de l'edil de Cultura, Raül Palacios, i la tècnica de la regidoria, Teresa Garcia. Van destacar “el compromís social de la programació, amb obres sobre la violència de gènere, la igualtat de sexes o el drama dels refugiats” i també que els abonaments, dels quals l'any passat es van vendre un centenar, “es mantenen al preu popular de 80 euros”. La programació també se sumarà avui a l'Any Pedrolo amb una presentació pública del cartell teatral a la plaça dels Comediants a les 20.00 hores i, tot seguit, la representació del muntatge Homes i no, original de l'escriptor de l'Aranyó, a càrrec d'El Celler d'Espectacles. El consistori impulsa un projecte amb els centres educatius de Secundària de Tàrrega per difondre les obres teatrals de Pedrolo.

La temporada aixecarà el teló el 7 d'octubre amb La visita de la vella dama, tragicomèdia de la companyia Farrés Brothers amb Vicky Peña al capdavant. Altres espectacles destacats seran Rebota, rebota y en tu cara explota (27 d'octubre, sobre la violència masclista), Espacio disponible (25 de novembre, sobre el drama dels refugiats), la comèdia Fairly, de La Calòrica (15 de desembre), El metge de Lampedusa (2 de febrer, també sobre refugiats) i la nova proposta de Joel Joan, Escape Room (24 de febrer). D'altra banda, el cartell es completarà amb 9 obres de teatre infantil i familiar de La Xarxa i tres muntatges del grup local BAT.

tracking