SEGRE

TRAGÈDIA FAMILIAR

Sabadell, consternat pel nen assassinat pel seu pare

Va fer caure el cotxe en el qual viatjaven per un barranc || La mare l’havia denunciat per emportar-se el menor sense permís

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 200 persones es van congregar ahir a la plaça de Sant Roc de Sabadell per manifestar el seu rebuig de la mort violenta d’un nen de 6 anys de la localitat el 14 de setembre passat a la Catalunya Nord. El petit, que estava amb el seu pare, va perdre la vida quan el seu progenitor va fer caure a propòsit el vehicle en el qual viatjaven per un barranc. A la concentració van ser presents la mare i l’àvia del menor, així com membres de la corporació municipal. La dona havia denunciat la seua exparella el dia abans del crim comès perquè s’havia emportat el petit sense el seu previ consentiment.

Per la seua part, la Guàrdia Civil va arrestar dilluns, a la localitat murciana de Las Torres de Cotillas, una jove dominicana de 28 anys acusada d’agredir el seu fill. El succés va ocórrer diumenge al domicili familiar. Va ser una veïna la que va donar la veu d’alarma, al trobar el petit plorant a un jardí i amb símptomes d’haver estat colpejat. Aquest no ha estat l’únic cas de violència contra menors en les últimes jornades. La Policia Local de Màlaga va detenir fa uns dies un individu que hauria colpejat, presumptament, la seua exnòvia quan aquesta tenia el fill de tots dos en braços. El motiu de l’agressió va ser que el nen va manifestar no voler anar-se’n amb el seu progenitor.

Arresten una dona a Múrcia per colpejar el seu fill, que va ser trobat plorant en un jardí

En un altre ordre de coses, l’Audiència Provincial de València va condemnar ahir a 11 anys de presó un home per provar de matar la parella de la seua exdona. D’acord amb la sentència, primer el va atacar amb un martell i després va intentar atropellar-lo amb una furgoneta. Els fets van ocórrer a la localitat valenciana de Cullera l’any 2016, i el condemnat, a més de la pena de presó, haurà d’abonar una indemnització de 22.000 euros a la víctima.

D’altra banda, la Fiscalia ha sol·licitat una pena de 150 anys de presó per a un home acusat d’abusar sexualment de quatre menors i de contactar amb més de 365 nenes per tenir sexe a canvi de diners. Els fets, que jutja l’Audiència de Castelló, es remunten al 2013.

tracking