SEGRE

Tricicle es planteja reunir un elenc femení que continuï el seu llegat

El trio còmic ha anunciat la seua intenció de retirar-se dels escenaris, però sense deixar de banda la seua activitat com a productors d’espectacles

Tricicle es planteja reunir un elenc femení que continuï el seu llegat

Tricicle es planteja reunir un elenc femení que continuï el seu llegatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El trio de teatre gestual Tricicle es resisteix a abandonar els escenaris, malgrat que aquest 17 d’octubre estrenen al Teatre Victòria de Barcelona el seu espectacle de comiat "Hits", i aquest dimecres han anunciat que es plantegen "fer l’experiment d’un Tricicle femení" que continuï el seu llegat còmic.

L’actor Carles Sans ha deixat clar que es tracta d’"un projecte que està començant", però ha assenyalat que els agradaria fer una selecció d’actrius joves que ajudi a connectar l’obra de Tricicle amb el públic d’una nova generació, per "fer que s’enganxi també la gent jove". "Si trobéssim tres bones comediantes, tres bones pallasses, ens agradaria provar-ho. El nostre gènere sembla senzill de fer, però no ho és. Així que serà complicat de trobar", ha assegurat Sans.

El projecte de formar un Tricicle femení coincideix amb les intencions del trio còmic de retirar-se dels escenaris, però sense deixar de banda la seua activitat com a productors d’espectacles. "No marxem, només s’acaba una etapa. Farem el que sempre hem fet fora de Tricicle: dirigir, produir i escriure, però segurament amb una tranquil·litat més gran", ha destacat Paco Mir, actor de la companyia, que ha explicat que la seua intenció és frenar el ritme de "170 funcions a l’any" que han portat per 39 anys. Però abans d’abandonar definitivament les actuacions en directe, Tricicle ha volgut agrair al seu públic amb un últim espectacle, "Hits", que reuneix "el millor del millor de Tricicle" a través de dotze 'esquetxos’ mínimament reduïts i que acaba amb un resum de 30 minuts dels millors 'gags’ de les seues obres anteriors.

Mir ha assegurat que es tracta de l’espectacle més llarg que han fet mai i ha explicat que el públic tindrà l’oportunitat de triar els 'esquetxos’ i 'gags’ que volen veure a l’espectacle, a través d’un mecanisme de votació a Facebook on els seus seguidors podran elegir d’entre 40 peces de les seues obres més famoses.

La intenció de la companyia en utilitzar aquest mecanisme és que l’espectacle sigui diferent cada setmana, encara que hi haurà un bloc de la funció que estarà definit i no variarà.

Sans ha assegurat que a l’hora de recuperar 'esquetxos’ antics no han hagut de variar pràcticament res, més enllà d’aspectes relacionats amb tecnologies obsoletes que s’han hagut d’actualitzar, la qual cosa demostra que el gènere i el tipus d’humor de Tricicle "no envelleix".

tracking