SEGRE

CINE FESTIVAL

‘Muere, monstruo, muere’, la cinta d’Alejandro Fadel, a Sitges

El festival retrà homenatge a films com ‘Mad Max’ el 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director argentí Alejandro Fadel, va presentar ahir al festival de Sitges el seu últim film, Muere, monstruo, muere, que va definir com “un film de terror que al centre del seu cor parla sobre la por”. Situada en un remot poble proper als Andes, un silenciós policia intentarà resoldre el misteri que hi ha darrere d’uns violents assassinats que, durant el transcurs de l’obra, dubtarà si són part de la seua imaginació o d’un monstre. La cinta de Fadel ja va suscitar les primeres crítiques positives, entre les quals la de la coneguda plataforma de distribució de cine Filmin, que diu “Muere, monstruo, muere es viu i s’experimenta des de l’absoluta sensació d’estranyesa i imprevisibilitat. Una obra molt potent tant pel que fa a forma com en fons”.

El director del festival, Àngel Sala, va comentar que Sitges es convertirà aquest pròxim 2019 en l’estendard dels tributs, retent homenatge a grans pel·lícules que compleixen quaranta anys com Alien, de Ridley Scott; Mad Max, de George Miller, i Apocalypse Now, de Francis Ford Coppola.

Dins d’aquestes commemoracions també hi haurà Eyes Wide Shut, de Stanley Kubrick, pels vint anys de vida que complirà la cinta. El director del festival va explicar que tot apunta que Mad Max es convertirà en la imatge del 2019, i va comentar que una de les prioritats de l’any vinent serà que el festival compti entre els assistents amb el director del film, George Miller, i amb el protagonista de la primera saga, Mel Gibson.

tracking