SEGRE

MÚSICA CONCERT

Swing i rhythm and blues amb els Dr. Maha al Cafè del Teatre

La formació bilbaïna presenta l’últim disc, ‘Bank Robbers’

La banda bilbaïna Dr. Maha’s Miracle Tonic ofereix en escena una fusió de música i teatre.

La banda bilbaïna Dr. Maha’s Miracle Tonic ofereix en escena una fusió de música i teatre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cafè del Teatre de Lleida acollirà demà una singular fusió musicoteatral a càrrec de la banda de rhythm and blues i western swing formada el 2011 a Bilbao Dr. Maha’s Miracle Tonic. La formació centra el seu estil en la música nord-americana dels anys trenta i quaranta del segle passat i ret homenatge als Medicine Shows de principis del segle XX.

El quintet acompanya la música amb una evocació en escena dels espectacles de músics zíngars nòmades i dels carros dels xarlatans que a finals del XIX i principis del XX recorrien Estats Units venent tota mena d’elixirs, tònics i ungüents medicinals miraculosos.

Bank Robbers.

La component femenina del grup, Nerea Alberdi (violí i cors), va assegurar a SEGRE que “serà un concert molt animat i ballable, i amb molt humor”, i va destacar la fusió de la música, rhythm and blues i western swing, amb l’espectacle.

Alberdi va confiar a oferir una vetllada animada i que “ens rebin tan bé com al concert que vam oferir a Tàrrega, a la Terrasseta de Can Colapi”. El seu últim disc, Bank Robbers, conté onze noves cançons que traslladen l’oient als temps daurats del swing. “Crec que la música i el ball del swing s’ha posat de moda, com tot el que està relacionat amb el moviment vintage”, va afegir Alberdi.

tracking