SEGRE

FRAU

Hisenda d’Espanya reclama 2,1 milions d’euros a Mario Vargas Llosa

Hisenda d'Espanya reclama 2,1 milions d'euros a Mario Vargas Llosa

Hisenda d'Espanya reclama 2,1 milions d'euros a Mario Vargas LlosaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Estatal de l’Administració Tributària espanyola reclama 2,1 milions d’euros a Mario Vargas Llosa, un deute amb què l’escriptor no està d’acord, per la qual cosa ha decidit mantenir-la suspesa perquè no entri en fase executiva, va informar aquestdimarts el web Vanitatis

Una maniobra realitzada per consell dels seus advocats i que l’ha obligat a demanar una hipoteca privada i a presentar les escriptures de la casa que posseeix al centre de Madrid com a aval per la quantitat que li reclama Hisenda, segons l’esmentat web.

La casa en qüestió, que Vargas Llosa es va quedar després de la seua separació de Patricia Llosa, no està tanmateix a nom del nobel, sinó d’una societat holandesa de la qual és l’accionista majoritari. Segons el web, Vargas Llosa va rebre la notificació d’Hisenda fa unes setmanes.

Una notícia que arriba poc després que Vargas Llosa i la seua actual parella, Isabel Preysler, fessin públic que tots els papers del divorci de l’escriptor ja són en regla, per la qual cosa podrien casar-se en qualsevol moment. De fer-ho, seria el tercer matrimoni per a l’escriptor hispà peruà -després dels de Julia Urquidi i Patricia Llosa- i el quart per a Preysler -que es va casar amb Julio Iglesias, Carlos Falcó i Miguel Boyer.

tracking