SEGRE

MÚSICA PROGRAMACIÓ

El VII Ponent Roots Festival, el cap de setmana amb quatre concerts

Amb Dennis Alcapone i Winston Reedy, dos llegendes jamaicanes

El cantant de reggae i productor jamaicà Dennis Alcapone, una de les estrelles del festival.

El cantant de reggae i productor jamaicà Dennis Alcapone, una de les estrelles del festival.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dennis Alcapone, de 71 anys, i Winston Reedy, de 68, dos llegendes de la música popularitzada a Jamaica, tots dos amb nombroses gires internacionals a l’esquena, seran dos de les figures de la setena edició del Ponent Roots Festival, la nit de divendres que ve a la sala Cotton Club de Lleida. La vetllada comptarà amb una tercera estrella internacional, el britànic Natty Bo, líder de grups com Ska Cubano i Top Cats. Els tres artistes estaran acompanyats a l’escenari per la banda barcelonina de Gràcia Soweto. Aquest serà el concert central del festival (divendres, 23.00 h, 15 euros / 13 euros anticipada), que començarà demà dijous (20.00 h) a la botiga musical Grans Records, al carrer Alcalde Costa, amb un debat sobre els discos i cançons que han marcat un punt d’inflexió en la història de la música negra.

El Ponent Roots seguirà dissabte amb una cita al migdia a la cafeteria Beat & Soul, a Cappont, amb un concert a càrrec del trio jazzístic Tro i una exposició del grafiter Zeso, amb arrels a França i als Estats Units i que actualment resideix a Ponent, vinculat amb el GarGar Festival de Penelles. D’altra banda, com és habitual en les últimes edicions, el Ponent Roots es traslladarà dissabte a la nit (23.30 hores, gratuït) a la cafeteria Slàvia de les Borges Blanques amb l’actuació de Steel (Raynald Colom i David Soler).

Finalment, la sala Cotton acollirà diumenge (17.00, sis euros) la jornada familiar amb l’espectacle Reggae per Xics, a càrrec de The Penguins.

tracking