SEGRE

Neix l'Open Creatiu, un festival de publicitat de Catalunya

Neix l'Open Creatiu, un festival de publicitat de Catalunya

Neix l'Open Creatiu, un festival de publicitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Empresarial de Publicitat llança l’Open Creatiu, Festival de Publicitat de Catalunya , amb l’objectiu de treure a la llum tot el talent que hi ha a Catalunya.

Es tracta d’un festival pensat pels qui treballen a Catalunya i al qual s’hi pot presentar qualsevol agència, estudi de disseny, agència digital, dissenyadors, professionals autònoms del país que hagin presentat qualsevol projecte publicitari i que formin part de l'Associació. S’hi poden inscriure tot tipus de treballs publicitaris, des d’un fulletó per un centre comercial a una web de la botiga d’uns amics. Per participar-hi no importa la mida de la campanya, el pressupost de les peces, el client o el mitjà. A més, per facilitar al màxim la participació, hi haurà fins a 11 categories diferents. 

Hi haurà premiats per territori, és a dir, la millor agència de Barcelona, de Girona, de Lleida i Tarragona, i es donaran fins a 48 premis diferents. 

La inscripció de peces es pot fer fins el 20 de novembre, a través del següent formulari i l’entrega de premis tindrà lloc el proper 11 de desembre al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Tota la informació del Festival es pot trobar a www.opencreatiu.com

tracking