SEGRE

MÚSICA EFEMÈRIDE

Manel reedita el seu primer CD per celebrar el seu desè aniversari

Publicarà remasteritzat ‘Els millors professors europeus’

Imatge promocional del nou disc remasteritzat de Manel, ‘Els millors professors europeus’.

Imatge promocional del nou disc remasteritzat de Manel, ‘Els millors professors europeus’.DISCMEDI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Manel publicaran per primera vegada Els millors professors europeus (Discmedi) en vinil, amb una versió remasteritzada que també podrà trobar-se en CD i format digital per celebrar el desè aniversari de la publicació de l’àlbum debut de la banda. El disc incloïa les quatre cançons de la maqueta de l’any 2007, Ceràmiques Guzmán, En la que el Bernat se’t troba, Nit freda per ser abril i Dona estrangera, així com set més de noves: Pla quinquennal, Captatio benevolentiae, Els guapos són els raros, Roma, Ai, Dolors, Avís per a navegants, Corrandes de la parella estable o Al mar!, un dels temes més populars de la formació musical.

La mateixa banda catalana va assegurar a través de les xarxes socials que Els millors professors europeus va permetre al grup iniciar una carrera musical de la qual, “en termes generals”, estan actualment “molt orgullosos”. La data de sortida del vinil es preveu per al divendres 23 de novembre. Amb més de 30.000 còpies venudes, l’àlbum va ser tot un èxit de vendes fins a arribar a assolir la distinció de Disc d’Or.

A més d’una bona resposta del públic, la formació de Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé va veure com també es reconeixia el seu primer treball amb el premi Enderrock al millor disc de l’any en la categoria pop-rock. També va ser escollit com a tercer millor disc espanyol de l’any 2008 per la revista musical Rockdelux.

tracking