SEGRE

MÚSICA GRUPS

Eduard Costa deixa Els Amics de les Arts i inicia un projecte en solitari

El grup, l’any passat a Lleida TV, amb Eduard Costa (dreta).

El grup, l’any passat a Lleida TV, amb Eduard Costa (dreta).MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic Eduard Costa va anunciar ahir que abandona la banda Els Amics de les Arts, de la qual ha format part des dels seus inicis, fa tretze anys, per “iniciar una nova aventura musical a què dedicaré tots els meus esforços i il·lusions”.

A través de les xarxes socials, Els Amics de les Arts van assenyalar que Costa deixarà el grup quan acabi l’actual gira de presentació del seu últim disc Un estrany poder, “després de més de mig miler de concerts i un bon grapat d’experiències compartides que no canviaríem per res del món i que ha fet realitat aquell vell somni de quatre companys de pis”. “Et desitgem molta sort, Eduard. Moltes gràcies per tots els bons moments i que no pari la música”, van afegir els seus companys de formació. Eduard Costa és un dels membres fundadors del quartet al costat de Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué. La banda va nàixer el 2005 i es va fer popular el 2009 gràcies al disc Bed & Breakfast (Discmedi).

L’últim concert d’Els Amics de les Arts amb Eduard Costa serà el 23 de novembre al Palau de la Música de Barcelona, amb la participació del Cor de Noies de l’Orfeó Català. L’any 2019 veurà la llum el projecte de Costa en solitari, L’Últim Indi.

tracking