SEGRE

CONCERTS PATRIMONI

Nova edició del cicle 'Música a les Terres de Lleida'

La presentació del cicle va tenir lloc ahir a l’IEI.

La presentació del cicle va tenir lloc ahir a l’IEI.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’església de Cabanabona serà, aquest dissabte amb el concert del Grup de Cambra de l’Orfeó Lleidatà, el primer dels escenaris del cicle Música a les Terres de Lleida 2018-19, organitzat per l’Institut d’Estudis Ilerdencs que se celebrarà en diversos municipis de les comarques de Lleida entre el 15 de desembre i el 19 de gener del 2019.

Concretament, el cicle viatjarà a Bellpuig, Aitona, els Torms, la Sentiu de Sió, Benavent de Segrià, Torre-serona, Castelldans, Artesa de Lleida, Verdú, Isona i Conca Dellà, Tarroja de Segarra, Peramola i Baixa Riera Salada (Bassella).

La vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, va destacar ahir durant la presentació que “es tracta d’un cicle que vol arribar arreu del territori, oferint espectacles i actuacions de tot tipus”. Així, va reiterar la intenció de “mantenir les portes obertes de la nostra cultura, i combinar-ho amb un atractiu d’oferta musical excepcional, que són els elements indispensables per continuar reconeixent el Pirineu com una de les zones més extraordinàries del món”. Es tracta de concerts pensats per fer-se en llocs considerats de gran valor patrimonial i barrejar així els dos aspectes. L’Orfeó Lleidatà, Pedro Pardo, Veus.kat, Alfons Pérez (violí) i Oksana Shymanska (piano) o Arts Centre de Dansa són alguns dels participants.

tracking