SEGRE

Un conte sobre l'abandó d'un ancià al Nadal, premi Hipatia

El certamen organitzat per l’associació ANIM de Lleida ha rebut 462 relats

Jaume Calatayud Ventura

Un conte sobre l'abandó d'un ancià al Nadal, premi Hipatia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El relat ‘El Déu del Nadal’ de Jaume Calatayud Ventura, sobre un ancià abandonat per la seua filla i el seu gendre en uns grans magatzems sense documentació i sense diners en vigílies de la Nit de Nadal, ha guanyat la desena edició del cibercertamen de relats Hipatia d’Alexandria organitzat per l’associació ANIM de Lleida.

El cibercertamen de relats Hipatia de Lleida, que té 300 euros de premi i busca la reflexió sobre temes que preocupen a la societat, aquest any ha rebut 462 candidatures, 162 més que l’any passat, la xifra més alta en el seu deu anys.

Nascut a Barcelona i resident a Altafulla (Tarragona) des del 1987, el guanyador va estudiar Filosofia i Lletres i Publicitat i és autor de guions i de composicions poeticomusicals dedicades.

“Afortunadament per a mi, no he tingut cap experiència en el meu entorn que tingués res a veure amb la història que explico”, explica Calatayud.

'El viejo y la fuga' de Francisco Galán Moreno ha estat el primer finalista del concurs i 'Dos en la carretera' de Miguel Paz Cabanas, el segon.

tracking