SEGRE

'Campeones' es queda fora de la cursa pels Oscar

Romanen com a representants espanyols el documental 'El Silencio de los Otros' i el curtmetratge 'Madre'

L'elenc de campeones.

'Campeones' es queda fora de la cursa pels OscarEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinta espanyola "Campeones", de Javier Fesser, es va quedar aquest dimarts fora de la cursa pels premis Oscar a la millor pel·lícula en llengua estrangera, a la qual opten dos llargmetratges llatins, la mexicana "Roma" i la colombiana "Birds of Passage", va informar l’Acadèmia de Hollywood en un comunicat. Entre les nou precandidates a l’Oscar en aquesta categoria també es troben la danesa "The Guilty", l’alemanya "Never Look Way" i la japonesa "Shoplifters".

Completen la relació de semifinalistes a l’estatueta la pel·lícula kazakh "Ayka", la libanesa "Capernaum", la polonesa "Cold War" i la sud-coreana "Burning".

"Campeones" està interpretada per un elenc mixt d’actors professionals, amb Javier Gutiérrez al capdavant, i un grup de joves amb discapacitat. Amb onze nominacions als Goya, aquest llargmetratge narra com el segon entrenador d’un equip de bàsquet de primer nivell, interpretat Gutiérrez, es converteix en el preparador d’un equip de persones amb discapacitat.

Després de la sortida de "Campeones" de la cursa cap als Oscar, romanen com a representants espanyols el documental "El Silencio de los Otros" i el curtmetratge "Madre" que han quedat entre les precandidates en les categories de millor documental i millor curtmetratge d’acció.

Serà el 22 de gener quan es donin a conèixer totes les nominacions per als Oscar.

tracking